• Hebat dan Viral

    Susu C2Joy

    Colostrum and Calcium

    Beli on line ,cubalah sekotak hari ini.
  • Sila tekan gambar untuk lanjutan.

    Mengapa C2joy?

    SEKALI AWAK MINUM SUSU VIRAL NI, MESTI AWAK AKAN REPEAT MINUM LAGI

    Kenapa jadi fenomena ni❓Kenapa repeat order semakin tinggi❓Kenapa semua orang cari C2joy❓

     

    Kerana kolostrum C2joy TERBAIK dari YANG TERBAIK.Sebenarnya, semakin kita berusia semakin kita perlukan susu kolostrum + kalsium ni terutama awak yang berumur 30an keatas macam kak kita ni😅Kenapa kita perlukan susu ketika umur kita semakin meningkat❓Sebab sistem immune dan kalsium manusia akan mula merosot apabila usia makin meningkat. Tambahan pula jika kita kurang bersukan, makan makanan yang kurang berkhasiat, tidur yang tidak berkualiti, kerap stress, persekitaran yang kurang sihat dan pelbagai lagi.🤔🤔Perasan tak,bila umur kita 30 an kita mula mula rasa sakit pinggang yang kerap, sakit lutut dan badan mula bagi signal tidak berapa nak cun sangat😂.

     

    Jadi C2Joylah pilihan terbaik memenuhi keperluan mineral,vitamin dan makanan untuk sel badan kita.😘🎀 C2Joy MUDAH DAN RINGKAS ,hanya satu sachet C2Joy sehari, dapat memenuhi keperluan nutrisi seharian untuk badan anda.🎀 JANGAN BERLENGAH LAGI apabila dah sakit, kos merawat semakin tinggi. Sediakan payung sebelum hujan. Tingkatkan sistem immune sebelum penyakit menyerang.Mak ayah kat kampung juga sangat perlu susu sihat ini,jangan biarkan mak ayah kita menderita dengan pelbagai masalah kesihatan.Jangan biarkan mak ayah kita termenung menunggu kita pulang ke kampung di atas kerusi roda aje.Bantu mereka untuk sihat.Bantu mereka untuk kuatkan💪💪 tulang mereka.

     

     

    💜" Kesihatan kita adalah satu Pelaburan dan bukanlah satu Perbelanjaan " 🍂Ikhtiarlah untuk kita dan keluarga kita sihat❤️

    SUSU C2 JOY MINUMAN UNTUK KESIHATAN💥

    👉🏿Menurunkan kadar kolestrol dan kadar gula dalam darah...
    👉🏿Memelihara kekuatan tulang (Osteoporosis) & merawat sakit lutut & tulang belakang
    👉🏿Memelihara fungsi hati, jantung, ginjal, paru-paru Dan saluran pernafasan...
    👉🏿Mencegah serangan jantung, strok dan penyakit Alzheimer...
    👉🏿Menstabilkan tekanan darah..
    👉🏿Meningkatkan kesegaran dan kesihatan secara keseluruhan.
    👉🏿Meningkatkan sistem imunisasi badan.
    👉🏿Meningkatkan dan memperbaiki sistem metabolisma badan.
    👉🏿Memperlambatkan proses penuaan,Awet muda...
    👉🏿Meningkatkan daya ingatan dan kecerdasan otak..
    👉🏿Mengurangkan lemak di dalam tubuh Tanpa perlu diet..
    👉🏿Membentukan otot Tanpa lemak...
    👉🏿Memperbaiki Tisu dan kulit tubuh badan..
    👉🏿Mengatasi penyakit Ulser..
    👉🏿Mencegah pertumbuhan sel tumor..
    👉🏿Melawan virus, kuman, bakteria dan parasit..
    👉🏿Pemulihan sel , DNA Dan RNA..
    👉🏿Anti-Alergi, Anti-inflamasi.

     

    Baca lagi disini

     

  •  

    Sertai Kami

    Pilihan pakej yang sesuai untuk anda

     

    C2JOY

    C2JOY

    120.00 - 2,300.00
    1 kotak mengandungi 25 sachet.

    1 Kotak new consumer / Pendaftar pengguna ( Consumer ).
    3 kotak Package Silver Dealer .
    15 kotak package Gold Dealer.Harga sekotak RM 80.00
    30 Kotak package Platinum Dealer .Harga sekotak RM 76.60

    Repeat order RM215 untuk 3 kotak / RM150 untuk 2 kotak.
    Repeat order - R.O


    * Atas tidak termasuk kos penghantaran.

    Pelangan mungkin menerima C2joy atau pun Safe & Joy , kedua duanya
    adalah sama ,cuma packaging saja berlainan.Penghataran bergantung
    pada stok yang antara salah satu.

    Keterangan lanjut , boleh baca pada Blog - Pakej pilihan.
    Select
    Quantity
  • 100% Original
    100% Colostrum
    100% Calcium Sihat
    Tiada bahan kimia
    Tiada dadah
    Tiada bahan terlarang

     

    Susu Kolostrum C2Joy dipasarkan di pasarkan dalam dan luar negara sudah melebihi 10 tahun. Kekuatan dan keberkesanan produk ini telah terbukti apa bila kilang C2Joy mendapat pensijilan dan pengiktirafan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk Skim Pensijilan Makanan Selamat Tanggungjawab Industri (MeSTI), Good Manufacturing Practice (GMP), Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), malah pengiktirafan ISO 22000 Food Safety Management System. Kesemua pengiktirafan dan pensijilan ini mengesahkan C2Joy mempunyai kualiti bertaraf antarabangsa dan memenuhi segala piawaian tertinggi dalam industri makanan dan minuman dunia.


    Susu Kolostrum C2Joy juga terbukti Halalan Toyyiban, di mana Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) telah memberi pensijilan Halal (Nomber Rujukan: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 020-12/2006) di mana ianya menandakan C2Joy diproses daripada bahan mentah import New Zealand yang Halalan Toyyiban melalui pemprosesan, pembungkusan serta pelabelan yang Halalan Toyyiban.

    Susu Kolostrum C2Joy bukan sahaja diiktiraf dengan pensijilan dan terbukti Halalan Toyyiban, tetapi juga telah dipatenkan secara spesifik, di mana TruCal D7 dipatenkan oleh Glanbia Nutritionals dan jenama C2Joy juga telah dipatenkan di Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO). Paten ini memastikan C2Joy dilindungi undang-undang daripada sebarang produk tiruan dan pencerobohan hak intelek oleh Kerajaan Malaysia.

    Susu Kolostrum C2Joy juga terbukti dan telah menjalani ujian makmal dari masa ke semasa sejak 10 tahun yang lepas dan dipastikan kualiti, rasa, kandungan dan keselamatannya sentiasa terjaga dan dikekalkan. Setiap kajian dan ujian makmal ini mematuhi piawaian Food and Drug Administration (FDA) yang membolehkan C2Joy dieksport ke seluruh dunia.

    Apa kata Doktor

    SUSU C2JOY DAN PENGALAMAN PENGGUNA

    Antara pengalaman menarik daripada pengguna susu C2Joy💥💥💥

    😍 K.Nor, turun 20kg lepas minum selama 2minggu!!!

    😍 Pn. Anna Kay, cyst hilang selepas minum 4 sachet susu C2Joy!!!

    😍 Seorang Makcik, mempunyai ketumbuhan yg sudah bertahun2 di dlm perut, selepas minum susu C2Joy ketumbuhan mengecut, perut pun tak keras seperti biasa..doktor beritahu tak perlu operate!!!

    😍 Pesakit kanser payudara, lepas amalkan sekotak susu C2Joy, kanser hilang.. Subhanallah, luar biasa..terus berangkat umrah selepas 3thn berhajat nak ke sana..Alhamdulillah..

    😍 Pesakit kanser otak, selepas amalkan susu C2Joy, badan bertambah sihat, makan bertambah selera & muntah pun berkurang!!!

    😍Nenek umur 84thn, selalu sakit lutut, sekarang dah tak perlu pakai tongkat apabila berjalan!!!

    😍 Seorang makcik, dari kencing manis 14 turun kpd 5.8 selepas ambil 6 sachet susu C2Joy!!!

    😍 Mak kpd kawan Pn. Yana, mengalami strok dah lama, minum baru 4 sachet susu C2Joy hanya menggunakan straw..dah blh angkat & genggam tangan..berat juga turun 7kg selepas minum sekotak C2Joy

    😍 Ibu Pn.Akma, alami strok, selepas amalkan sekotak susu C2Joy dah boleh berjalan tanpa bantuan!!!

    😍 Seorang pemuda alami kemalangan menyebabkan remuk peha & tunggu utk operation, hanya minum 3 sachet dah nampak perubahan..luka kemalangan kering

    😍 Seorang ibu, menyusukan anak merasakan badan lebih ringan, perut kurang sebu, susu pun lebih pekat..alhamdulillah

    😍 Seorang pakcik baru try 1 sachet dah rasa perubahan..sakit2 badan & pinggang hilang..terus order lagi!!!

    😍 Seorang pesakit kencing manis, darah tinggi & tiroid, badan sgt cepat letih..letih yang melampau sehinggakan terpaksa bangun seawal 4/5 pagi hanya utk minum Milo+susu & mkn roti..kadang2 bila terlalu letih, akan muntah & hanya mampu makan bubur nasi sahaja..tetapi selepas amalkan susu C2Joy, badan lebih bertenaga, glucose maintain 8/9 & darah tinggi turun

    😍Masalah sakit lutut dah 3thn, selepas amalkan 6 sachet susu C2Joy dah blh solat tanpa guna kerusi

    Ini hanya sebahagian testimoni yang sempat saya tulis, ada banyak lagi testimoni yang ada..

    Susu C2Joy sesuai utk seisi keluarga..susu kolostrum & kalsium pada harga mampu milik tetapi banyak manfaatnya😍😍😍

     

    Pengalaman pengguna yang lain ( Klik )

     

    SUSU C2JOY UNTUK KESIHATAN ANDA.


    Perkenalkan Susu C2Joy, satu produk dengan formulasi dan kajian sainstifik yg telah terbukti berkesan. *Produk Malaysia ini telah dieksport ke Indonesia sejak 2008, mula di pasarkan di Malaysia 2017.

    C2Joy adalah minuman, BUKAN ubat atau suplemen.

    Yang paling penting “C2Joy” mendapat kelulusan HALAL JAKIM dan pengiktirafan dari LAB analisis, dibekalkan lesen HACCAP dan ISO 22000.

    C2JOY adalah produk minuman fungsional untuk kesihatan sekeluarga, menawarkan 2 komposisi yang sangat penting untuk menjaga kesihatan harian kita:

    • Susu Kolostrum nutritif terbaik berasal dari ternak New Zealand dengan kandungan IgG sebanyak 2.25%/15g
    • TruCal® komposisi Kalsium yang sempurna yang diekstrak dari susu 2.7%/15g.

    Diperolehi dari New Zealand, ditambahbaik di US, diproses di Malaysia, dieksport ke Indonesia sejak 2008.

    Kini di Malaysia sejak September 2016.

    Susu C2Joy dijual di dalam kotak yang mengandungi 25 sachet.

    Komposisi setiap sachet 15g adalah seperti berikut:

    • Susu Serbuk Skim – 12g
    • Susu Kolostrum New Zealand – 2g
    • TruCal D7 (Milk Calcium) – 1g

    SUSU C2JOY ADALAH MINUMAN

    Susu C2JOY sememangnya diklasifikasikan dibawah akta makanan, BUKAN suplemen mahupun ubat.

    Ini adalah kerana ramuan utama nya adalah KALSIUM DAN KOLOSTRUM. Kedua-duanya adalah natural/asli dan tidak dicampur dengan bahan2 lain, pewarna, bahan kimia dan lain-lain.

    Kalsium C2JOY diambil dari kilang pengeluar kalsium terbesar dunia bertempat di USA iaitu GLANBIA dimana ujian makmal mengesahkan komposisi kalsiumnya adalah 99.9% sama dengan komposisi tulang manusia.

    Ramuan kedua C2JOY yg special adalah KOLOSTRUM iaitu SUSU AWAL LEMBU yg diambil seawal 0 – 6 jam ibu lembu itu melahirkan anak. Kandungan kolostrum seawal 0-6 jam menjadikan C2JOY sangat efektif terutama kepada pesakit arthritis, sendi, sengal urat, pembentukan tulang, dan meningkatkan tahap imunisasi kepada kita.

    Malah kandungan laktos dalam kolostrum seawal 0-6 jam sangat sedikit menjadikan ianyaselamat untuk diminum oleh golongan LACTOSE INTOLERANCE.

    Untuk kekalkan kesihatan yg optimum cukup 1 sachet sehari dan 2 sachet sehari untuk rawatan pemulihan dari mereka yang ada penyakit. Insya Allah.

    Sertai Kami sekarang !!!

    Langkah pertama anda menuju gerbang perniagaan di TDC holding.

    # Sila rujuk pada blog pakej pilihan.

    Nak tahu lebih lanjut !!!

    Tanyakan lebih lanjut berkenaan C2Joy dengan kami, Semoga membantu.

    PROMOSI !!!!!

    Dengan harga RM270 untuk 3 kotak Tawaran terbaik ditawarkan kepada anda

    termasuk pendaftaran keahlian .

    *Tidak termasuk pos.

     

    Sila kliks untuk pendaftaran.

  • Register keahlian sekarang

    Dengan pembelian 1 kotak ,anda layak untuk berdaftar sebagai consumer member dan mendapat faedah faedah yang ditawarkan oleh TDC Holding.

    No.17,Jalan Nenas 27,Taman Kota Masai,81700,Pasir Gudang, Johor.
    Taman Kota Masai
    601118694279
  • About TDC Holding Klik sini

    All Posts
    ×
    ×
    fsdfsdf